ruuna Helun Prinssi

s.-06

Prinssi on kaunis läsipäinen suomenhevonen, järkeväluonteinen herrasmies jolla riittää tarvittaessa vauhtia. Prinssi on ollut ravurina koko entisen elämänsä, mutta Kaviokyydille tullessaan sillä on alkanut uusi ura ratsuna ja valjakkohevosena. Prinssi tekee tällä hetkellä lähes kaikki Kaviokyydin ajokeikat, ja sen saa myös talutusratsastuksiin ja kuvauksiin.

ruuna Brainstorm

synt.2009

Storm on meidän lellikki, sillä se on vastustamattoman söpö ja leikkisä luonteeltaan. Se on saapunut Suomeen emänsä mahassa salamatkustajana, ja vain syntyä putkahtanut eräänä yönä. Sen isästä ei näinollen ole tietoa, mutta se on varmasti ollut joku komea hevonen Stormin ulkomuodosta päätellen!

Stormissa virtaa todennäköisesti myös vaunuhevosrodun verta, sillä sillä on komea ryhti ja tupsut jaloissa. Lisäksi se on luonteeltaan kovin järkevä, sopeutuva ja rauhallinen.

Storm on ratsukoulutettu, mutta sen ajokoulutus on vielä kesken. Stormin saa mukaan esim. hääkuvauksiin ja talutusratsastuksiin.

Storm asuu Tuusulassa.

tamma Veken Lento

s.1991

Vekkuli on supermummo. Ei se kovin reipas aina ole, mutta niin varmajalkainen ja -päinen että sen voi viedä minne vaan halajaa, ja sen perään voi laittaa mitä tahansa. Vekkuli edustaakin omaa urheaa rotuamme, suomenhevosta, joka on tunnetusti hyvin monipuolinen ja sisukas rotu.

Vekkuli vetää tällä hetkellä osan Kaviokyydin kärrykeikoista. Vekkulin saa myös ratsuksi suoraan omalta kotiovelta (lahjakortti), ja rauhallisuutensa ja selväpäisyytensä vuoksi se soveltuu erittäin hyvin filmausprojekteihin.

Nuoruudessaan Vekkuli on kilpaillut sekä este- että kouluratsastuksessa, ja lisäksi muutamissa valjakkokilpailuissa. Vaiherikkaan elonsa aikana se on osallistunut mm. hiihtoesteratsastuskilpailuihin ja elokuvan kuvauksiin, sekä ollut mm. ravurina ja vaellushevosena. Kärryn vetoa on aikoinaan harjoiteltu myös lehdenjakohommissa.

Vekkuli on luonteeltaan nimensä veroinen. Vaikka se onkin rauhallinen, on sillä pilke silmäkulmassa ja se hapuilee kokoajan herkkuja jokapuolelta. Luotettavampaa ”markkinahevosta” saa hakea; Vekkulia ei hätkäytä möykkä eikä pauke.

Vekkuli asuu Tuusulassa.