KAVIOKYYDIN JUHLAVAUNUT OVAT 100-VUOTIAAT

Juhlavaunumme on Ruotsissa valmistettu 1800-luvun loppupuolella. Vaunun lähes kaikki osat ovat alkuperäisiä, taottuja nauloja myöten. Vaikka vaunut kolisevat asiaankuuluvalla tavalla, on niissä mukava matkustaa lehtijousien ja kumipinnoitettujen pyörien ansiosta. Penkkejä pehmustaa meriheinällä täytetyt tyynyt ja reunoille on  maalattu juhlavia koristeita. Lisäkoristeeksi voi asiakas valita koristevaihtoehdoistamme laadukkaita silkkikukkasia piristämään vaunun ilmettä.

Koska penkit ovat irrotettavaa mallia, saa vaunun kyytiin myös esim. mainostuotteita.

Sadekeleillä mukanamme kulkee joko iso, valkoinen hääsateenvarjo tai muissa ajoissa ihan tavallinen Kaviokyydinkeltainen sateenvarjo.

Vaunun kyytiin pääsee huonojalkaisempikin liukuesteillä varustetun tukevan porrasjakkaran avulla.

Juhlavaunumme kyytiin mahtuu kuskin lisäksi 3-4 aikuista TAI 5 lasta. Myös esim. 2 aikuista ja 3 lasta.

Lasten sanoin: ”nämä on tällaiset prinsessavaunut!”

TUULOSLAINEN REKI TUNNELMALLISIIN REKIRETKIIN

Jos lunta riittää niin mikäs sen mukavampaa kuin piristävä rekikyyti vällyjen alla!

SPORTTISET MAASTOVAUNUT REIPPAASEENKIN MENOON

Nämä vaunut on valmistettu kestämään vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Sopii esim. polttarisankareille joita saa kyydittää vähän vauhdikkaammin, tai muuten vain vauhdista pitäville. Näiden kanssa pääset myös kokeilemaan groomausta, eli vaunun tasapainottamista tiukoissa kaarteissa.

Parhaiten pääset kokeilemaan vauhtia tulemalla ajelulle hevosen kotitallille Tuusulaan. Jos haluat vauhtia vähän lähempänä asuinpaikkaasi, tulee meidän ensin kartoittaa alueesi mahdollisuudet reippaampaan ajamiseen (etenkin kaupunkialueilla ei mahdollisuutta välttämättä ole).

Vaunuihin mahtuu kuskin lisäksi 3 henkilöä.