10302695_10204838855641215_46876522096066446_n
lahjakortti takaosa kotiovilahjakortti rats ovelta

Ratsastusretki kotiovelta-Lahjakortti

100,00€

Voimassa vuoden ostohetkestä.

Yllätä itsesi, ystäväsi tai sukulaisesi piristävällä ratsastusretkellä suoraan kotiovelta. Hinta sisältää alv 10%, matkakulut 30km säteellä Tuusulasta (ylimeneviltä kilsoilta 50s/km) sekä tietysti tunnin ratsastusta (seuraavilta alkavilta tunneilta peritään 40e). Meiltä saa kypärän lainaan. Hevonen on rauhallinen eikä säiky mitään, joten tulemme myös kaupunkialueille.

AIKAISEMPAA RATSASTUSKOKEMUSTA EI TARVITSE OLLA

HUOM! Ilmoita tilauksen yhteydessä lahjakortin saajan ja antajan nimi (tulee lahjakorttiin), sekä osoite mihin lahjakortti lähetetään.

Toimitusaika 2-4 arkipäivää

 

tuotetunnus (SKU) 502. Osasto: .

Tuotekuvaus

”Avaat oven kuulaana marraskuun aamuna. Pihallasi seisoo hevonen. Nouset sen selkään ja kokeilet kädelläsi sen lämmintä kaulaa. Sen keinuva käynti vie sinut tuttuja reittejä pitkin naapuruston ohi, lähimetsiin, hiekkateille ja poluille. Haistat luonnon ja tunnet kasvoillasi ilman raikkauden. Olet elossa ja nautit siitä. Hevonen kantaa sinut turvallisesti takaisin kotiovelle vaikka autoja huristelisi ohitsenne. Laskeudut selästä ja annat hevoselle palkaksi porkkanan. Kotona pohdit oliko se unta.”

”Sinulla on yllätys lapselle. Olet vihjannut siitä, ja lapsi odottaa silmät kiiluen mikä se voisi olla. Uusi lelu? Liukumäki? Kenties karkkia? Kun lapsi katsoo ikkunasta, hän ei voi olla kiljahtamatta ”HEVONEN!”. Nostat hänet satuloidun hevosen päälle, ja hän on hämmennyksestä sanaton, tuijottaa vain ihastuksissaan. Naapuristakin tulee lapset katsomaan, jospa hekin pääsisivät kokeilemaan. Tästä päivästä puhutaan vielä pitkään.”

Yllätä itsesi, ystäväsi tai sukulaisesi piristävällä ratsastusretkellä suoraan kotiovelta. Hinta sisältää alv 10%, matkakulut 30km säteellä Tuusulasta sekä tietysti tunnin ratsastusta (seuraavilta alkavilta tunneilta peritään 40e). Meiltä saa kypärän lainaan. Hevonen on rauhallinen eikä säiky mitään, joten tulemme myös kaupunkialueille.

ET TARVITSE AIKAISEMPAA RATSASTUSKOKEMUSTA

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Ratsastusretki kotiovelta-Lahjakortti”